Mai multe detalii despre Hello Hotels București
Mai multe detalii despre Hello Hotels București

Despre Noi

Despre Hello Hotels București

Hello Hotels este inaugurat în 2008, situat la doar trei minute de Gara de Nord din București, la un minut de metrou, la douăzeci de minute de aeroport și maximum douăzeci de minute de autogările din oraș. Accesul către și dinspre oraș se realizează cu ușurință, indiferent de punctul de interes sau mijlocul de transport ales.

Hello Hotels a deschis o nouă pagină în istoria hotelieră din România, fiind primul hotel de 2 stele în București cu un raport excelent între calitate și preț. De asemenea, Hello Hotels este primul hotel de 2 stele din cadrul lanțului hotelier cu tradiție Continental Hotels, oferind tuturor oaspeților cazare confortabilă la prețuri accesibile. Am moștenit experiența și expertiza Continental Hotels, care ne conferă credibilitate și profesionalism. De asemenea, oferă clienților garanția că hotelul nostru de 2 stele oferă servicii peste așteptări.

Camerele hotelului sunt mobilate modern, dând un aer tineresc și proaspăt unității noastre de cazare. În plus, veți fi întâmpinat încă de la recepție de un personal tânăr și energic, care vă va servi cu amabilitate și proactivitate, astfel încât dumneavoastră să aveți parte de o ședere plăcută și lipsită de griji.

Conceptul pe care se bazează hotelul, „confortabil și eficient“, se adresează mai multor categorii de oaspeți, care au așteptări comune: standarde europene și calitate la prețuri decente.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media