Discover Bucharest
Discover Bucharest

Tourist Attractions

Atracții Turistice

Cunoscut încă din perioada celor două războaie mondiale sub denimirea de Micul Paris, Bucureștiul este un oraș plin de viață, ce oferă vizitatorilor numeroase opțiuni pentru a petrece timpul liber. Orașul apare pentru prima dată menționat în documentele din 1497, fiind capitala țării din 1862.

Oraș al contrastelor, Bucureștiul a reușit să-și păstreze frumusețea de odinioară în ciuda schimbărilor. Modificările s-au manifestat atât la nivelul arhitecturii orașului cât și la nivelul societății și a obiceiurilor ei.

Cu toate că istoria zbuciumată și-a pus amprenta asupra Capitalei, aceasta continuă să ofere experiențe de neuitat vizitatorilor.

Bucureștiul se mândrește cu numeroasele obiective turistice ce sunt recunoscute la nivel mondial prin îmbinarea stilurilor arhitecturale clasice și moderne. Printre acestea, enumerăm Calea Victoriei, o stradă de promenadă pentru burghezii de odinoar, Centrul Vechi, cunoscut în toată Europa pentru atmosfera pe care o capătă noaptea, Parcul Cișmigiu, cel mai vechi parc din București, și, nu în ultimul rând Muzeul Antipa și Muzeul Satului Român.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media