Hotel lângă Gara de Nord modern și convenabil
Hotel lângă Gara de Nord modern și convenabil

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Hello Hotels este un hotel București Gara de Nord, de 2 stele, fiind clasificat după standardele europene, cu un design modern și practic. Principalul avantaj al hotelului este raportul excelent între serviciile pe care le oferim și prețurile accesibile. În plus, amplasarea hotelului în București este una excelentă, lângă Gara de Nord și la doar 3 minute de mers pe jos până la stația de metrou.
Zona în care este localizat Hello Hotels oferă posibilitatea deplasării cu ușurință către și dinspre hotel, indiferent de mijlocul de transport. Hello Hotels este alegerea potrivită indiferent de scopul călătoriei, fiind aproape de gară, dar și de obiectivele turistice ale orașului București, precum Centrul Vechi, Muzeul Țăranului Român, Piața Victoriei, Arcul de Triumf și de centrul orașului.

Rezervă online sau rezervă telefonic și ai 20% discount!

Datorită tarifelor accesibile și a localizării aproape de mijloacele de transportdin zona Gara de Nord București, hotelul Hello este perfect pentru tinerii care călătoresc cu un buget redus, dar și pentru seniorii care doresc un bun raport între prețul plătit și calitatea serviciilor.

De asemenea, hotelul Hello este ideal pentru grupurile organizate dornice să cunoască tainele Bucureștiului, dar și pentru persoanele care se află în București în interes de serviciu sau doar în tranzit.

Așadar, în cazul în care căutați hoteluri din București, vă punem la dispoziție camerele Standard cu pat dublu sau pat twin, camerele Confort sau camerele Triple, astfel încât serviciile de cazare să fie pe placul dumneavoastră. Toate camerele beneficiază de aer condiționat, baie proprie, wifi gratuit, iar micul dejun poate fi achiziționat separat.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media