Hotel lângă Gara de Nord modern și convenabil
Hotel lângă Gara de Nord modern și convenabil

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

Hello Hotels este un hotel București Gara de Nord, de 2 stele, fiind clasificat după standardele europene, cu un design modern și practic. Principalul avantaj al hotelului este raportul excelent între serviciile pe care le oferim și prețurile accesibile. În plus, amplasarea hotelului în București este una excelentă, în imediata apropiere a Gării de Nord și la doar un minut de metrou.

Zona în care este localizat Hello Hotels oferă posibilitatea deplasării cu ușurință către și dinspre hotel, indiferent de mijlocul de transport. Hello Hotels este alegerea potrivită indiferent de scopul călătoriei, fiind aproape de obiectivele turistice din București, dar și de centrul Capitalei.

Datorită tarifelor accesibile și a localizării aproape de mijloacele de transport în zona Gării de Nord, hotelul Hello este perfect pentru tinerii care călătoresc cu un buget redus, dar și pentru seniorii care doresc un bun raport între prețul plătit și calitatea serviciilor.

De asemenea, Hello Hotels este ideal pentru grupurile organizate dornice să cunoască tainele Bucureștiului, dar și pentru persoanele care se află în București în interes de serviciu sau doar în tranzit.

Oferte

Oferte

Oferte

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media