Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Camere

Camere

Hotelul de 2 stele Hello are 150 de camere cu baie proprie, distribuite pe șapte etaje și mezanin, reprezentând soluția optimă de cazare în București.

Din numărul total de camere, 129 sunt duble matrimoniale standard, dintre care 78 de camere pot găzdui până la trei persoane. Camerele de acest tip au un pat suplimentar de tip sertar, oferind posibilitatea de cazare unui al treilea oaspete. Acest lucru face din Hello Hotels o opțiune perfectă pentru cazare ieftină în București, cu spații de cazare confortabile și accesibile.

Hotelul are și 9 camere de tip dublă twin standard, cu paturi separate și un pat suplimentar de tip sertar.

De asemenea, avem 12 camere intitulate sugestiv confort, care oferă un spațiu de cazare generos de 25 de metri pătrați. Aceste camere au, pe lângă suprafața mare, și facilități precum minifrigider, uscător de păr și un spațiu de recreere.

Toate camerele beneficiază de baie proprie, iar micul dejun poate fi achiziționat odată cu rezervarea camerei preferate.

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

Toate camerele asigură un sejur confortabil, într-un decor modern și practic, la care contribuie următoarele facilități standard: aer condiţionat pe timpul verii şi sistem de climatizare pe timpul iernii, televizor cu ecran plat (LCD), internet wifi gratuit și telefon cu circuit închis. Clienții pot beneficia doar de camere pentru nefumători.

Hotelul este situat foarte aproape de punctele de interes principale, precum Gara de Nord, centrul vechi al orașului, Piața Unirii, Piața Universității, dar și în apropierea unor zone comerciale.

Dotările sale de top, locația centrală, foarte apropiată de Gara de Nord, recomandă hotelul nostru ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri ieftine situate în București.


Vedeți și: 

Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Serviciile și facilitățile hotelului

Ofertele speciale de cazare ieftină București

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media