Cazare în București și un sejur odihnitor
Cazare în București și un sejur odihnitor

Camere

Camere

Hotelul de 2 stele Hello are 150 de camere cu baie proprie, distribuite pe șapte etaje și mezanin, reprezentând soluția optimă de cazare in București.

Din numărul total de camere, 126 sunt duble matrimoniale standard, dintre care 87 de camere pot găzdui până la trei persoane. Camerele de acest tip au un pat suplimentar de tip sertar, oferind posibilitatea de cazare unui al treilea oaspete. Acest lucru face din Hello Hotels o optiune perfectă pentru cazare ieftină București.

Hotelul are și nouă camere twin standard, cu paturi separate și un pat suplimentar de tip sertar.

De asemenea, avem 12 camere intitulate sugestiv confort, care oferă un spațiu de cazare generos de 25 de metri pătrați. Aceste camere au, pe lângă suprafața mare, și facilități precum minifrigider, uscător de păr și un spațiu de recreere.

Toate camerele asigură un sejur confortabil, într-un decor modern și practic, la care contribuie următoarele facilități standard: aer condiţionat pe timpul verii şi sistem de climatizare pe timpul iernii, televizor cu ecran plat (LCD), internet Wi-FI gratuit și telefon cu circuit închis. Clienții pot beneficia doar de camere pentru nefumători.

Dotările sale de top, locația centrala, foarte apropiată de Gara de Nord, recomandă hotelul nostru ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri ieftine din București.


Vedeți și: 

Serviciile și facilitățile hotelului Hello

Ofertele speciale de cazare București

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?