Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Camera confort

Camera confort

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Camerele confort asigură condiții de cazare excelente printr-un spațiu de cazare cu o suprafață mare, de 25 metri pătrați, fiind o variantă perfectă de cazare ieftină București. Vă punem la dispoziție camere dotate cu un pat matrimonial dublu cu baie proprie și, în afară de facilitățile standard, au un minifrigider, uscător de păr și un kit de cosmetice.

Suprafața suplimentară a camerelor confort constă într-un spațiu de recreere și un hol, chiar la intrarea în camera, unde veți găsi o măsuță, două scaune și minifrigiderul.  Aici puteți începe ziua cu o cafea aburindă sau puteți lucra în liniște, separat de spațiul de dormit. Așadar, dacă sunteți în căutare de hoteluri ieftine situate în București într-o zonă liniștită, la 3 minute de mers pe jos până la cea mai apropiată stație de metrou.

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

În aceste camere aveți televizor LCD, acces gratuit la internet wifi de mare viteză, aer condiționat pe timp de vară, respectiv sistem de climatizare pe timpul iernii și telefon cu circuit închis.  De asemenea, odată cu rezervarea camerei Confort, puteți achiziționa și micul dejun separat.

Hotelul este situat într-o zonă foarte bună a orașului București, la 3 minute de un mijloc de tranport în comun, la 20 de minute de centrul Bucureștiului și de Centrul Vechi, fiind astfel o opțiune perfectă de cazare în București. De asemenea, Hello Hotels se află la 20 de minute de Ateneul Român, Piața Unirii și Palatul Parlamentului și la 10 minute de Piața Victoriei și Piața Romană.

Camerele pot fi rezervate și cu ajutorul tichetelor de vacanță.

Vedeți și: 

Serviciile și facilitățile hotelului

Ofertele speciale de cazare

Beneficii

După cum îi spune și denumirea, camerele de acest tip oferă un confort sporit, oferind atât un spațiu suplimentar spațiului de dormit, cât și facilități specifice unui hotel de 3 stele.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Articole toaletă
Baie
Birou
Cosmetice baie
Duș
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Uscător de păr
WC
Zonă de relaxare
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media