Rezervă direct și ai 10% discount
Rezervă direct și ai 10% discount

Camera confort

Camera confort

Camerele confort asigură condiții de cazare excelente prin suprafața mare pe care o au, de 25 metri pătrați, fiind o variantă perfectă de cazare ieftină București. Camerele sunt dotate cu un pat matrimonial dublu și, în afară de facilitățile standard, au un minifrigider, uscător de păr și un kit de cosmetice.

Suprafața suplimentară a camerelor confort constă într-un spațiu de recreere și un hol, chiar la intrarea în camera, unde veți găsi o măsuță, două scaune și minifrigiderul.  Aici puteți începe ziua cu o cafea aburindă sau puteți lucra în liniște, separat de spațiul de dormit.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 10% față de orice alt site de rezervări.

În aceste camere aveți televizor LCD, Wi-Fi gratuit de mare viteză, aer condiționat pe timp de vară, respectiv sistem de climatizare pe timpul iernii și telefon cu circuit închis. Pentru o bună informare a clienților, în toate camerele, pe primul program TV, există informații despre serviciile oferite de hotel, cu plată și fără plată.

Vedeți și: 

Serviciile și facilitățile hotelului Hello

Ofertele speciale de cazare

Beneficii

După cum îi spune și denumirea, camerele de acest tip oferă un confort sporit, oferind atât un spațiu suplimentar spațiului de dormit, cât și facilități specifice unui hotel de 3 stele.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Articole toaletă
Baie
Birou
Cosmetice baie
Duș
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Uscător de păr
WC
Zonă de relaxare
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media