Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Camera triplă

Camera triplă

Hotelul Hello oferă cazare 2 stele București în camere triple ce pot gazdui până la trei persoane, fiind ideale pentru familii și grupuri organizate.

Cele 87 de camere triple sunt dotate cu un pat extra de tip sertar. Puteți alege între camerele echipate cu un pat dublu matrimonial și un pat suplimentar tip sertar, fie cele care au paturi twin și un pat suplimentar tip sertar. Dotările suplimentare recomandă acest tip de cameră familiilor sau grupurilor organizate.

În camerele triple aveți televizor LCD, internet Wi-Fi gratuit de mare viteză, aer condiționat pe timp de vară, respectiv sistem de climatizare pe timpul iernii și telefon cu circuit închis.

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

Așadar, dacă sunteți în căutare de cazare 2 stele bucurești, Hello Hotels este alegerea perfectă!

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Vedeți și:  Serviciile și facilitățile hotelului Hello și Ofertele speciale de cazare

Beneficii

Camerele triple au avantajul de a fi foarte practice și de a găzdui trei persoane la un cost redus, fiind în același timp confortabile.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Baie
Birou
Duș
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
WC
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media