Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Camera standard

Camera standard

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Hello Hotels este un hotel 2 stele București care vă oferă cele mai bune servicii și facilități pentru a vă bucura de sejurul dumneavoastră.

Cele 129 de camere duble standard și 9 camere twin standard  au un aspect tineresc și primitor, fiind mobilate într-un stil actual, simplu și eficient. Camerele au toate facilitățile necesare unui sejur confortabil într-un hotel 2 stele București.

Acest tip de cameră are o suprafață de 15 metri pătrați. Camerele duble au un pat matrimonial are dimensiuni de 160 pe 190 cm, oferind un somn liniștit și odihnitor. De asemenea, toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu duș.

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

Camerele standard pot fi folosite atât în regim single, cât şi duble, iar trei dintre acestea sunt special echipate pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

În toate camerele vă oferim televizor LCD, internet Wi-Fi gratuit de mare viteză, aer condiționat pe timp de vară, respectiv sistem de climatizare pe timpul iernii și telefon cu circuit închis.

Atât facilitățile, cât și mobilierul camerelor fac din Hello Hotels unul dintre cele mai bune hoteluri de 2 stele din București.

Vedeți și: 

Serviciile și facilitățile hotelului

Ofertele speciale de cazare

Beneficii

Camerele standard emană un aer de prospețime și relaxare, stilul acestora fiind ideal pentru tineri și seniori deopotrivă.

În plus, în fiecare cameră veți găsi un birou, pe care îl puteți folosi în cazul în care sunteți în București în scop de serviciu.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Baie
Birou
Duș
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
WC
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media