Preparate delicioase la prețuri accesibile
Preparate delicioase la prețuri accesibile

Restaurant Self-Service

Restaurant Self Service

Vă punem la dispoziție un restaurant autoservire București unde puteți lua micul dejun tip bufet sau prânzul. Bucătăria noastră este modern echipată și oferă facilitățile necesare pentru gătirea de preparate diversificate.

Self are un mobilier contemporan în nuanțe de mahon care creează o atmosferă caldă și prietenoasă. Meniul de prânz se schimbă zilnic, nicio zi nu seamănă cu alta, iar prețurile sunt decente. Meniu de prânz include supă/ciorbă/supă cremă, fel principal, preparate la grătar, garnitură și desert.

Bucătarul nostru șef prepară atât feluri de mâncare tradițional românești, care vă vor aduce aminte de gustul bun al mâncării de acasă, dar veți fi uimit și cu aromele preparatelor internaționale.

Meniul de mic dejun de tip bufet servit la Self include: gustări reci și calde, produse de patiserie, produse lactate, cafea, ceai, fructe și legume, apă minerală/apă plată/suc de portocale.

Dacă sunteți pe grabă, puteți comanda micul dejun „dimineața devreme“ și vei putea degusta produsele primite la cafeneaua Tekaffe, aflată la parterul hotelului, până la deschiderea Self-ului.

Vezi harta: cum puteți să ajungeți la restaurantul cu autoservire Self.

PROGRAM
Vă invităm să ne treceți pragul și să deveniți prietenii noștri. Self este deschis în fiecare săptămână, de luni până vineri, de la 12:30 la 15:00.

restaurant autoservire bucuresti hello hotels

Prietenos

Self-Service este un restaurant autoservire București, decorat modern, având aspectul unui local intim. Atmosfera de aici este extrem de prietenoasă, dacă ne vizitați o dată cu siguranță vă veți întoarce cu plăcere.

 

restaurant autoservire bucuresti hello hotels

Accesibil

Meniu nostru este complex și cuprinde preparate pentru toate gusturile. De asemenea, avem prețuri decente, pentru toate buzunarele. La Self veți fi încântat de excelenta relație între prețul plătit și calitatea felurilor de mâncare.

 

Proaspăt

Preparatele nostre sunt extrem de proaspete deoarece meniul stabilit de bucătarul-șef se schimbă zilnic. Ingredientele sunt alese cu grijă și combinate cu pricepere și dragoste rezultând preparate „ca la mama acasă“.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media