Cum ne găsești
Cum ne găsești

Contact

Contact

Hello Hotels este situat pe Calea Griviței Nr. 143, la 3 minute de Gara de Nord și de stația de metrou.

Hotelul este aproape de principalele puncte de interes din București: Piața Victoriei, Academia de Studii Economice din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila“, Universitatea București, Centrul Vechi și multe altele. De la hotel, vă puteți deplasa ușor cu orice mijloc de transport, pentru a ajunge într-un timp scurt în majoritatea zonelor importante ale orașului.

Față de Aeroportul Internațional „Henri Coandă“, Hello Hotels se află la o distanță de aproximativ 20 de km. Această distanță poate fi parcursă cu ajutorul transportului public, astfel: luați autobuzul Expres nr. 780, care circula pe ruta: Aeroportul Internațional „Henri Coandă“ – Gara de Nord. Coborâți la stația Gara de nord (ultima stație) si vă îndreptați către Calea Griviței, pe care o urmați timp de trei minute pe jos, în direcția centru, și ajungeți la Hello Hotels.

Trenurile „Henri“ Coanda Expres fac legatura între aeroport și Gara de Nord. Transferul între aeroport și stația CFR „P.O. aeroport” (Punct Oprire aeroport) se realizează cu autobuze speciale, care au stația în fața Terminalului Sosiri. Trenurile „Henri Coanda“ Expres circulă în intervalul orar 05:00-22.10, în fiecare zi.  Altă variantă ar fi să solicitați la terminalul sosiri un taximetru (care poate fi comandat prin utilizarea aparatelor instalate în incinta aeroportului sau cu ajutorul aplicațiilor mobile).

Pentru a ajunge la Hello Hotels de la Gara de Nord, ieșiți către Calea Griviței sau Casele de bilete și continuați pe Calea Griviței, în direcția centru (prin traversarea intersecție cu Bd. Gheorghe Duca) timp de 3 minute.

O altă variantă este să ieșiți către coloanele Gării de Nord, traversați Bd. Witing și continuați aproximativ 150 de metri pe Strada Gării de Nord, după care virați la stânga pe Strada Luncani (sau Atelierului), iar după prima curbă, ajungeți la hotel.

Hello Hotels

+40 372 121 800

info@hellohotels.ro

Calea Griviței nr. 143, cod 010708, București, sector 1, România

Continental Hotels: Sediu Central

+40 372 121 721

info@continentalhotels.ro

Calea Griviței nr. 143, 010708, sector 1, București

Mihaela Staicu

Mihaela Staicu
General Manager

Anca Strugariu

Anca Strugariu
Sales Account Manager

Nume (necesar)

Email (necesar)

Subiect

Mesaj

©2017 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?