Cum ne găsești
Cum ne găsești

Contact

Contact

Date de contact Hello Hotels: situat pe Calea Griviței Nr. 143, la 3 minute de Gara de Nord și de stația de metrou.

Hotelul este aproape de principalele puncte de interes din București: Piața Victoriei, Academia de Studii Economice din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila“, Universitatea București, Centrul Vechi și multe altele. De la hotel, vă puteți deplasa ușor cu orice mijloc de transport, pentru a ajunge într-un timp scurt în majoritatea zonelor importante ale orașului.

Față de Aeroportul Internațional „Henri Coandă“, Hello Hotels se află la o distanță de aproximativ 20 de km. Această distanță poate fi parcursă cu ajutorul transportului public, astfel: luați autobuzul Expres nr. 780, care circula pe ruta: Aeroportul Internațional „Henri Coandă“ – Gara de Nord.

Rezervările făcute direct beneficiază de o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Hello Hotels

Adresă: Calea Griviței nr. 143, cod 010708, București, sector 1, România
Receptie hotel :+40 372 121 800
Email hotel: reservation@hellohotels.ro

Continental Hotels – Sediul Central

Rezervări (Luni – Sâmbată: 8:00 – 22:00)
Telefon: +40 372 121 721
Email: reservation@continentalhotels.ro
Email: sales@continentalhotels.ro
Adresă: Calea Griviţei 143, 010708, Sector 1, București

Adriana Cazacu
General Manager

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord ca societatea Continental Hotels SA să prelucreze datele cu caracter personal de mai sus în mod legal, corect și într-o manieră transparentă față de dumneavoastră și va lua toate garanțiile necesare pentru a asigura respectarea dreptului la viață privată. Datele cu caracter personal de mai sus se vor prelucra în scopul soluționării cerinței dumneavoastră exprimată în acest formular. Datele vor fi colectate și prelucrate în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, pe o perioadă stabilită de 1 an de zile.

De asemenea, vă invităm să citiți politica GDPR (,,General Data Protection Regulation – GDPR”) adoptată de Continental Hotels aici: Politica de confidentialitate

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media