Cazare ieftină București

Hello Hotels este un hotel cu o clasificare de 2 stele care oferă cazare în București, în camere cu un design modern și practic. Principalul avantaj al hotelului constă în raportul excelent între serviciile oferite și prețurile accesibile. În plus, amplasarea acestui hotel din București este una excelentă, fiind situat lângă Gara de Nord, la doar 3 minute de mers pe jos de stația de metrou. Zona în care este localizat Hello Hotels oferă posibilitatea deplasării cu ușurință cu orice mijloc de transport, atât către, cât și dinspre hotel. De asemenea, locația hotelului facilitează accesul rapid către centrul vechi al orașului București și către Piața Victoriei, dar și către obiective turistice precum Muzeul Țăranului Român, Arcul de Triumf sau Muzeul Antipa. 

Mulțumită tarifelor accesibile și localizării aproape de mijloacele de transport în comun din zona Gării de Nord, hotelul Hello este perfect pentru tinerii care călătoresc cu un buget redus, dar și pentru seniorii care sunt în căutarea unui raport excelent între prețul plătit și calitatea serviciilor. De asemenea, hotelul Hello este ideal pentru grupurile organizate dornice să cunoască tainele Bucureștiului, dar și pentru persoanele aflate în tranzit sau pentru cei aflați în București în interes de serviciu.

Hello Hotels are 150 de camere cu baie proprie și reprezintă soluția optimă de cazare ieftină în București. Așadar, în cazul în care căutați hoteluri ieftine în București, vă punem la dispoziție camerele Standard (echipate fie cu pat dublu, fie cu pat twin), camerele Confort sau camerele Triple, astfel încât serviciile de cazare să fie pe placul dumneavoastră. Din numărul total de camere, 129 sunt camere duble, cu pat matrimonial standard, dintre care 78 de camere pot găzdui până la trei persoane. Camerele de acest tip au un pat suplimentar de tip sertar, oferind posibilitatea de cazare pentru trei oaspeți. Hotelul dispune și de 9 camere duble cu paturi twin standard și un pat suplimentar de tip sertar. 

Toate camerele asigură un sejur confortabil la care contribuie următoarele facilități standard: aer condiționat pe timpul verii și sistem de climatizare pe timpul iernii, televizor cu ecran plat (LCD), internet WiFi gratuit și telefon cu circuit închis. Camerele Confort  oferă un spațiu de cazare generos, de 25 de metri pătrați și facilități suplimentare precum minifrigider și un spațiu de recreere.

Dotările sale de top, locația centrală și camerele de hotel confortabile disponibile la prețuri accesibile, recomandă hotelul nostru ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri ieftine situate în București.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19.

standard

Cameră standard

2 1,60m x 1 15mp

Camerele standard au un design proaspăt și relaxant, stilul acestora fiind ideal pentru tineri și seniori deopotrivă. În plus, în fiecare cameră veți găsi un birou, pe care îl puteți folosi în cazul în care sunteți în București în scop de serviciu.

Descriere

Cele 129 de camere duble standard și 9 camere twin standard au un aspect tineresc și primitor, fiind mobilate simplu și eficient. Camerele au toate facilitățile necesare unui sejur confortabil într-un hotel 2 stele în București.

Acest tip de cameră are o suprafață de 15 metri pătrați. Camerele duble au un pat matrimonial cu dimensiunile de 160 x 190 cm, care oferă un somn liniștit și odihnitor. De asemenea, toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu duș.

Camerele standard pot fi folosite atât în regim single, cât și în regim dublu, iar trei dintre acestea sunt special echipate pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

În toate camerele vă oferim televizor LCD, internet Wi-Fi gratuit de mare viteză, aer condiționat pe timp de vară, respectiv sistem de climatizare pe timpul iernii, uscător de păr și telefon cu circuit închis.

Atât facilitățile, cât și mobilierul camerelor fac din Hello Hotels unul dintre cele mai bune hoteluri de 2 stele din București.

Facilități
 • Aer condiționat
 • Birou
 • Camere pentru nefumători
 • Duș
 • Serviciu de trezire
 • TV cu ecran plat

triplă

Cameră triplă

3 1,60m x 1 + 0,90m x 1 15mp

Camerele triple au avantajul de a fi confortabile și foarte practice. Acestea pot găzdui trei persoane cu un cost redus.

Descriere

Camerele triple oferite de Hello Hotels București sunt ideale pentru familii și pentru grupurile organizate.

Cele 87 de camere triple sunt dotate cu un pat extra de tip sertar. Puteți alege fie o camera echipată cu un pat dublu matrimonial și un pat suplimentar tip sertar, fie una cu paturi twin și un pat suplimentar tip sertar.

În camerele triple aveți televizor LCD, internet Wi-Fi gratuit de mare viteză, aer condiționat pe timp de vară, respectiv sistem de climatizare pe timpul iernii și telefon cu circuit închis.

Așadar, dacă aveți nevoie de cazare ieftină în București pentru trei persoane, Hello Hotels este alegerea perfectă.

Facilități
 • Aer condiționat
 • Birou
 • Camere pentru nefumători
 • Duș
 • Serviciu de trezire
 • TV cu ecran plat

confort

Cameră confort

2 1,60m x 1 25mp

După cum sugerează și denumirea, camerele de acest tip oferă un confort sporit. Acestea sunt mai spațioase comparativ cu camerele Standard și oferă facilități specifice unui hotel de 3 stele.

Descriere

Camerele confort asigură condiții excelente de cazare ieftină în București mulțumită suprafeței generoase de 25 de metri pătrați. Camerele sunt dotate cu un pat matrimonial dublu, dispus de baie proprie și beneficiază de un set de facilități suplimentare precum minifrigider, uscător de păr sau kit de cosmetice.

Suprafața suplimentară a camerelor confort constă într-un spațiu de recreere și un hol, chiar la intrarea în camera, unde veți găsi o măsuță, două scaune și minifrigiderul. Aici puteți începe ziua cu o cafea sau puteți lucra în liniște, separat de spațiul de dormit.

În aceste camere aveți televizor LCD, acces gratuit la internet WiFi de mare viteză, aer condiționat pe timp de vară, respectiv sistem de climatizare pe timpul iernii și telefon cu circuit închis.  De asemenea, odată cu rezervarea camerei Confort, puteți achiziționa și micul dejun separat. Camerele pot fi rezervate și cu ajutorul tichetelor de vacanță.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui hotel ieftin în București, Hello Hotels este alegerea potrivită.

Facilități
 • Aer condiționat
 • Birou
 • Camere pentru nefumători
 • Cosmetice baie
 • Duș
 • Serviciu de trezire
 • TV cu ecran plat
 • Zonă de relaxare
Hello Hotels București