Restaurante

În cadrul Hello Hotels, puteți opta pentru a servi masa la restaurantul nostru cu autoservire sau vă puteți relaxa la parterul hotelului, în cafeneaua Tekaffe, brand al lanțului hotelier Continental.

Restaurantul Self Service este mobilat modern, iar meniul variat și gustos se schimbă zilnic. Preparatele restaurantului aduc aminte de gustul mâncării făcute „ca la mama acasă“, dar au și influențe din bucătăria internațională. Tekaffe este locul în care vă puteți delecta cu deserturi proaspete, realizate în laboratorul propriu, dar și cu ceaiuri parfumate ori cafele aromate. Meniul bogat al cafenelei, potrivit pentru toate gusturile, conține foarte multe produse de patiserie, prăjituri gustoase, diverse sortimente de produse pe baza de cafea și ceaiuri pentru anotimpul cald și rece. Vă invităm să degustați preparatele noastre delicioase!

Restaurant Self-Service

Restaurant Self-Service

Vă punem la dispoziție un restaurant cu autoservire în București în cadrul căruia puteți servi micul dejun de tip bufet sau masa de prânz. Bucătăria noastră este modern echipată și oferă toate facilitățile necesare pentru gătirea de preparate diversificate.

Restaurantul Self Service are un mobilier contemporan în nuanțe de mahon care crează o atmosferă caldă și prietenoasă. Bucătarul-șef prepară atât feluri de mâncare tradiționale românești care vă vor aduce aminte de gustul bun al mâncării de acasă, dar veți fi uimit și de aromele preparatelor internaționale.

Meniul pentru micul dejun de tip bufet servit la Self include: gustări reci și calde, produse de patiserie, produse lactate, cafea, ceai, fructe și legume, apă minerală/apă plată/suc de portocale.

Meniul de prânz este actualizat zilnic, iar prețurile sunt atractive. Meniul include supă/ciorbă/supă cremă, fel principal, preparate la grătar, garnitură și desert.

Dacă sunteți pe grabă, puteți comanda micul dejun „dimineața devreme“ și veți putea degusta produsele la cafeneaua Tekaffe, aflată la parterul hotelului.

Tekaffe

Cofetărie București Tekaffe

Cofetăria Tekaffe din București este un brand al lanțului Continental Hotels, unde te poți răsfăța cu o serie de gustări apetisante, produse de patiserie și cofetărie, cu ceaiuri parfumate ori cafele aromate.

În cazul în care aveți un eveniment special și vreți să vă îndulciți colegii de muncă sau familia, puteți comanda de la noi mini-prăjituri, produse de patiserie sau un tort delicios. Este suficient să ne spuneți despre ce eveniment este vorba, iar noi vă vom ajuta cu plăcere să alegeți produsele potrivite evenimentului.

Cafeneaua este situată la parterul hotelului Hello Hotels, iar personalul nostru, tânăr și energic, vă stă mereu la dispoziție. La noi, vă veți simți ca într-o mare familie de prieteni.

Vezi meniul