O pauză delicios de dulce
O pauză delicios de dulce

Tekaffe

Cofetărie București Tekaffe

Tekaffe este un brand al lanțului Continental Hotels, o cofetărie București de top cu gustări apetisante, produse de patiserie și cofetărie, cu ceaiuri parfumate și cafele aromate.

Cafeneaua este situată la parterul hotelului Hello Hotels, iar personalul nostru este tânăr și energic, gata să îți stea la dispoziție. La noi, te vei simți ca într-o mare familie de prieteni, unde te întorci cu plăcere.

Îți poți asigura doza zilnică de energie alegând una dintre multiplele posibilități din meniul variat al cafenelei Tekaffe: specialități de ceai și cafea, gustări (sandwichuri sau salate), produse delicioase de cofetărie și patiserie, bauturi nealcoolice sau long drinks, bere, vin.

Vezi harta: cum poți ajunge la cofetăria București Tekaffe.

cofetarie bucuresti tekaffe hello hotels

Răcoritor

La parterul hotelului Hello, beneficiind de lumină naturală, te invităm să testezi unul dintre produsele noastre răcoritoare, cocktailuri sau freshurile din fructe proaspete. De asemenea, pe timpul verii și nu numai avem înghețată la cupă cu o multitudine de arome.

cofetarie bucuresti tekaffe hello hotels

Tradițional

Produsele noastre de patiserie și cofetărie sunt preparate toate în propriul laborator, fiind savuroase și extrem de proaspete. Rețetele după care amestecăm cu grijă ingredientele până la crearea prăjiturilor sunt unele tradiționale, conform specificului brandului Tekaffe.

Comenzi cofetărie București

În cazul în care aveți un eveniment special și vreți să vă îndulciți colegii de muncă sau familia, puteți comanda de la noi miniprăjituri, produse de patiserie sau un tort delicios. Este suficient să ne spuneți despre ce eveniment este vorba, iar noi vă vom ajuta cu plăcere să alegeți produsele potrivite evenimentului.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media